Om oss

Som tidigare kollegor hittade vi varandra i viljan att bidra till andras framgång, att verka i ett sammanhang där engagemanget för kunden är helt bärande. Vår samlade erfarenhet har djup och gedigen erfarenhet av att organisera och driva utvecklingsprojekt. Vi brinner för affärsutveckling och digitalisering, vår drivkraft ligger i att medverka till att nå våra uppdragsgivares affärsmål. Vi tror på kraften i engagemang och att dela erfarenheter som ett sätt att nå långsiktigt framgångsrika samarbete –  engagerade IT specialister helt enkelt.

Vi som driver CoreRely representerar en gedigen mix av kompetens inom teknik, förändringsledning och affärsutveckling.


Klas Hansson Gladh

Managing Partner
Klas har entreprenörskap i sitt DNA. Att verka i tillväxt går som en röd tråd genom hans bana. Med en tydlig fascination för vad han kallar ”intäktsdrivande IT” och en spännande resa på Axis har han en stor säck kunskaper och erfarenheter att dela med sig av. Planerar du att växla upp och ge dig ut på tillväxtresa är Klas som hand i handsken! Han lever upp till sitt efternamn och är en uppskattad kraft i att leda och inspirera. Sin dröm om att bli racerförare och rockstjärna håller hand vid liv på fritiden, det mesta som doftar bensin är ett bra samtalsämne!


Maksym Leskiv

CTO / Teknisk ansvarig
Med rötterna i Ukraina är Sverige nuförtiden hemma för Maksym med familj. Som ingenjör med 20 år i yrket täcker hans erfarenheter allt från kodning till att bygga och leda effektiva team. Att följa utveckling och bevaka tekniska trender är ett huvudintresse, just nu är AI och blockchain i fokus. Förmågan att harmonisera teknisk arkitektur med affärsnytta är Maksyms superkraft. Behöver du inspiration och insikter kring homeautmation och IoT delar han gärna med sig av det också!

Case studies eller referenser uppges efter önskemål